Kettlebells

Vi skickar alla kettlebells från Sverige

Brutalt snygga kettlebells från amerikanska ONNIT finns nu för första gången i Sverige. 

Kettlebells är mycket populära på marknaden idag – till stor del då de erbjuder en unik möjlighet att träna där helst man önskar det, utan att träningsredskapet tar upp alltför mycket plats där hemma eller på resan. Det är också en träningsform som alla faktiskt har tid med eftersom man slipper restid för att ta sig till exempelvis gymmet och tillbaka. Kort och gott kan man konstatera att det är enkelt och smidigt att träna med kettlebells och därför finner många människor det också mycket inspirerande.

Man kan idag köpa kettlebells även i Sverige och fler och fler hittar nu denna träningsform. Kettlebells passar perfekt för alla då man kan välja lättare vikter eller tyngre, allt beroende på vilken nivå man befinner sig på just för tillfället. Då det också är relativt billigt att köpa dem kan man även utöka vikten allt eftersom man blir starkare i sin träning. Att köpa kettlebells är helt enkelt en smart ide’.

Träning är viktigt för att förebygga skador och förbättra chanserna till en god hälsa allt eftersom man blir äldre. Runt om i Sverige finns mängder av bra möjligheter till träning och vare sig man väljer att köpa kettlebells som ett komplement eller använder dem som huvudträningsform är det garanterat en investering som betalar sig i längden.

Den som har funderingar kring sin träning med just kettlebells kan enkelt hitta mängder med tips på nätet. Att träna och få uppleva de många fördelarna med detta har helt enkelt aldrig varit enklare än idag.

 

Tillbaka till toppen
Drift & produktion: Wikinggruppen