Ingredienser:
- 2 dl kakao smör Bulletproof Chocolate Powder
- 2 dl chokladpulver Bulletproof Cacao Butter
- 1 dl honung eller 8 droppar flytande stevia (kan uteslutas)
- 1 tsk Bulletproof Vanillmax
Gör så här:
- Smält kakao smöret på medelhög värme i en skål över ett vattenbad. Om du använder honung i fast form så kan du addera den nu så att den smälter.
- Ta bort kakao smöret från värmen och blanda i chokladpulvret, honungen (om flytande) eller stevian och vaniljpulvret.
- Blanda alla ingredienser och se till så att inget vatten råkar komma i blandningen. Häll chokladmassan i chokladformar, plåt med bakplåtspapper eller glasform så att smeten kan stelna.
- Låt chokladen stelna i rumstemperatur, kylskåp eller frys. Ta sedan ut dem ur formen.
- Chokladen har en hållbarhet på ungefär en vecka i rumstemperatur eller 3-4 veckor i kylskåp.