Bulletproof Glutathione Force ORANGE SPICE

Innehåller 4 behållare á 10 portioner. 

Glutation är kroppens mest kraftfulla antioxitant. Maten du äter kan bidra till att öka dina glutationnivåer eftersom viss mängd glutation finns i nästan alla frukter och grönsaker. De flesta orala glutationtillskotten är dock ineffektiva eftersom dina magenzymer tenderar att försämra glutationet innan det når tarmen och kan absorberas och levereras till cellerna.

Nu har det däremot tagits fram en unik läkemedelsadministrering för att rikta in glutation i tarmceller och hålla dem på plats tills de kan utsöndras i blodet. I den patenterade leveransteknologi som finns i Glutathione Force, binds glutationet till en peptid som kallas laktoferrin. Laktoferrin kringgår mag- och enzymatisknedbrytning och levererar glutation direkt till tarmen. Lactoferrin korsar också tarmslemhinnan genom en process som kallas receptormedierad endocytos, vilket även möjliggör att det kan leverera järn till blodet. Bindningen av glutation till laktoferrin möjliggör alltså ett lättare upptag av glutation genom tarmslemhinnan.

Läs mer: Glutation - kroppens mest kraftfulla antioxidant

Rekommenderad dos:
1 portion dagligen, intas med fördel på morgonen. För bäst resultat ta Glutathione Force på tom mage eller 20 minuter före en måltid.

Innehåller per portion (1ml):
Glutation 100 mg, Riboflavin 1 mg och 0,035 mg Molybdenum.

Övriga ingredienser: glycerin, laktoferrin (från mjölk), oljesyra (från olivolja), fosfatidylkolin, Polysorbat 80 (vegetabiliskt), medium-chain triglycerides/medellånga fettsyror (Bulletproof XCT-olja), sötningsmedel (steviolglykosider), kanelolja, nejlikolja och eteriska oljor från apelsin.


Användning:

Varje behållare innehåller 10 portioner. Med ett lätt tryck på kolven trycker du ut 1 ml Glutathione Force på en sked och sväljer med vätska. För bäst resultat ta Glutathione Force på tom mage eller 20 minuter före en måltid. Efter öppnande rekommenderas kylskåpsförvaring för bästa hållbarhet, men detta är inget krav. Rekommenderat dagligt intag bör inte överskridas. Kosttillskott skall inte användas som ersättning för en varierad kost och hälsosam livsstil.

Förvaring:
Förvara i rumstemperatur eller i kylskåp. Förvaras oåtkomligt för barn.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion: Wikinggruppen