Jod & Tyrosin Thorne

Varför: Jodbrist är vanligt, så tillskott är klokt. Du kan få lite jod från skaldjur, men risken för brist är fortfarande hög. Jodberikat salt kommer inte att ge dig optimala nivåer. Jod är avgörande för korrekt sköldkörtelfunktion och immunförsvaret. 

Hur: Ta en kapsel två gånger per dag.

 


Jod & Tyrosin Thorne. Mineralet jod är isolerat i sköldkörteln och fästs sedan till aminosyran tyrosin, för att bilda tyroxin (T4). Thorne erbjuder jod i kombination med tyrosin som optimalt näringstillskott för sköldkörtelfunktionen.

Näringsdeklaration

1 kapsel innehåller:

% RDI

Jod (som Kaliumjodid)

225 μg

150%

L-tyrosin

500 mg

 

Ingrediensförteckning: Jod (som Kaliumjodid), L-tyrosin. Övriga ingredienser: Kapsel: Hypromelloscellulosa (av barrträd). Fyllnadsmedel: Kiseldioxid.

Rekommenderad dos: 1 kapsel 2 ggr/dag.

Innehåll per förpackning: 60 st

Varningar: Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn. Gravida, ammande och de som kan komma att bli gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Använd endast om burken är förseglad.

Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion: Wikinggruppen