Meriva-500 Curcumin Thorne

Varför: Gurkmeja sägs ha en lång historia som antiinflammatorisk rot. 

Hur: Ta 1 - 2 kapslar två gånger per dag.

 


Mer information:

Meriva-500 Curcumin Thorne innehåller Curcumin den aktiva beståndsdelen av gurkmeja

Kosttillskott, 60 kapslar

Curcumin är det oranga pigmentet i gurkmeja. Curcumin är även den mest studerade aktiva beståndsdelen av gurkmeja och har en dokumenterat leverskyddande effekt. Den hämmar också bildandet av prostaglandiner och leukotriener. Vare sig det tas som ett kosttillskott eller i mat, så tas curcumin vanligtvis upp dåligt. Meriva-500 är ett unikt curcumin extrakt, eftersom det består av en effektiv patenterad fytosombindning av curcumin som gör curcumin lättare för kroppen att ta upp. Fytosomer är växtextrakt som är bundna till fosfatidylkolin (PC), en viktig del i mänskliga celler.

Näringsdeklaration

2 kapslar innehåller:

Gurkmejafytosom (Komplex av extrakt från Curcuma longa (rot) / fosfatidylkolinkomplex)

1 g

Ingrediensförteckning: Gurkmejafytosom (Komplex av extrakt från Curcuma longa (rot) / fosfatidylkolinkomplex). Övriga ingredienser: Kalcium citrat-laurat. Kapsel: Hypromelloscellulosa (av barrträd). Fyllnadsmedel: Leucin, kiseldioxid, mikrokristallin cellulosa.

Rekommenderad dos: 1 - 2 kapslar 2 ggr/dag

 

Varningar: Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för små barn. Gravida, kontakta en kvalificerad hälsorådgivare före användning av denna produkt. Använd endast om burken är förseglad. Innehåller ingredienser från soja (fytosomer). Om du tar läkemedel rådgör med din läkare innan du använder produkten.

Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn och djur.

Övrigt: Meriva® (gurkmejafytosom) är ett registrerat varumärke för Indena S.p.A.Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Drift & produktion: Wikinggruppen